Tusenfryd obos rabatt


tusenfryd obos rabatt

Se mer informasjon på nettsiden til usbl for hvordan du får frem rabattkoden. På ordinre åpningsdager i juni, september og oktober koster billetten 310 kroner. Rabatten ser ut til å variere fra ingenting (!) til 70-80 kroner per person, alt avhengig av hvilken dag du velger. Men kanskje du kjenner noen som bor i Kbenhavn og kan ordne sesongkort for deg? Juni og gjelder kun for beskende til og med. Noe av det som er mest relevant for barnefamilier akkurat nå er rabatten på inngangsbilletten til Tusenfryd og Sommerland i B hverdager i august. 10 prosent rabatt på alle feriehusene til. Dette kan du enkelt se i billettsystemet. Medlemskortet har for vrig ikke bilde. Oppdatering: Norges Astma- og Allergiforbund Nedre Romerike og Follo storlag har en gratis dag for medlemmer med familie. Aksjonen gjelder frem til og med.

Medlemsrabatt på Tysenfryd - obos
Gy å gjre i sommer - obos
Slik får du rabatt på Tusenfryd i 2018
Tusenfryd rabattkode kampanjer for september 2018 - Nettavisentusenfryd obos rabatt

Som obos-medlem har du forkjpsrett på boliger i hele landet.
I tillegg får du rabatt på en rekke produkter og tjenester.
Vi gir deg rabatt på flere av de strste fornyelsesparkene i Norge.
På TusenF ryd finner du noe for alle, også de tffeste.

Elegant sminke rabatt, Online golf rabatt, Skate rabatt,

Hvis du kjper på nett til uspesifisert dato, er prisen den samme som i luken. Hunderfossen gir fem prosent nettrabatt hvis du bestiller til en forhåndsbestemt dato. I motsetning til tidligere år gjelder nå rabatten i hele sesongen. Men kanskje du kjenner noen som bor i Kbenhavn og kan ordne sesongkort for deg? Han rabattkode representerer klr betalte 2245 kroner for seg selv og fire barn. For familien på fire kommer parkbesket på 1576 kroner ved kjp på nett. Ved tidlig bestilling kan familien på fire spare 280 kroner sammenlignet med å kjpe billettene i luken. På ordinre åpningsdager i august. Logg inn på Min side, du kan administrere ditt eget medlemskap.

På mandager kan både barn og voksen komme inn i parken for kun 199 kroner dersom billetten bestilles på nett minst syv dager i forveien. Naturlig nok er det dyrest å kjpe inngangsbilletter til helgedagene. Fr portene til TusenFryd åpner klokken.30 er det k ved inngangen. Selv om mange synes det er dyrt, tar de likevel turen til familieparkene i sommerferien. Pris: 50 kroner per person per klatrelype, i tillegg til ordinr inngangsbillett. Dyreparken, billetter kjpt i luken, hysesong, to voksne og to barn: 2576 kroner.(voksen 659, barn: 629 bare Dyreparken: 1976. Voksenpris fra fylte.


Sitemap