Imac studentrabatt


imac studentrabatt

butiker! Kan jag lämna in på garantin i en butik? Vad har jag för garanti? Se till att ta med din legitimation samt studentlegitimation till någon av våra 9 butiker för att påvisa att du studerar vid ett universitet eller högskola. Får jag samma rabatt om jag visar upp kortet i en Mac-butik? Som student vid högskola eller universitet har alltid 8 rabatt på Mac och även på de tillbehör du köper i samband med en Mac hos Digital inn. Får jag rabatt på alla produkter i Apple Store? Följande begränsningar per läsår gäller för inköp på Mecenat Apple Store: Stationär dator: En (1) per läsår, Mac mini: En (1) per läsår, Bärbar dator: En (1) per läsår, Bildskärm: Högst två (2) per läsår. Nej, bara datorer, iPad och orginaltillbehör, exempelvis router, mus, tangentbord.

Följande begränsningar per läsår gäller för inköp på Mecenat Apple Store: Stationär dator: En (1) per läsår, Mac mini: En (1) per läsår, Bärbar dator: En (1) per läsår, Bildskärm: Högst två (2) per läsår. (25 ) og miljavgifter, men inkluderer ikke leveringskostnader (hvis ikke annet er angitt). Passa på och köp de extra prylarna du behöver till pluggandet eller varför inte sakerna du velat ha en längre tid? Upp till 10 rabatt på tillbehör. Du hittar din närmaste butik här.

Og eventuelle miljavgifter for produktene du har valgt. Studentkampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden. AppleCare protection plan gäller ej iPad. Med Studentkortet får du upp till 10 på utvalda Apple-produkter. Vi har plockat ut några av våra Apple-favoriter, men på Apple Store for Education hittar du ännu fler. Som student vid högskola eller universitet har alltid 8 rabatt på Mac och även på de tillbehör du köper i samband med en Mac hos Digital inn. Får jag rabatt på alla produkter i Apple Store? Gå vidare till kassan, när du fortsätter surfa på godkänner du vår användning av cookies. Digital inns rabatt gäller inte på iPad, iPhone eller Apple Watch och går endast att använda på en dator per. Får jag samma rabatt om jag visar upp kortet i en Mac-butik? Se till att ta med din legitimation samt studentlegitimation till någon av våra 9 butiker för att påvisa att du studerar vid ett universitet eller högskola. Kan jag lämna in på garantin i en butik?

imac studentrabatt


Sitemap